Hør om Ruth i krig

Ruth Brik Christensen har været leder af KFUM?s soldaterhjem i både Irak og Afghanistan - det fortæller hun om på Langelands Bibliotek tirsdag den 13. marts. PR-foto

Hør om Ruth i krig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rudkøbing: Selvom hun ikke er soldat, har Ruth Brik Christensen været involveret i krigene i både Irak og Afghanistan. Hun har været leder af KFUM's soldaterhjem i begge lande, og tirsdag den 13. marts kl. 19.00 fortæller hun på Langelands Bibliotek om sine oplevelser som forstående og lyttende "mor" for udsendte danske soldater.

I sit foredrag kommer Ruth Brik Christensen bag facaden og fortæller både praktisk og menneskeligt om de utrolige vilkår, hun ofte arbejder under, og hvilke fantastisk givende oplevelser hun fik. Samtidig giver det publikum en helt anden forståelse af og indsigt i soldatens dagligdag ude i det fremmede. Hvordan drenge bliver til mænd, og hvad en dansk lagkage eller et smil kan betyde.

Ruth Brik Christensen blev i 2010 kåret til "Årets helt" af Jyllands-Posten, og siden er bestselleren "Ruth i krig" solgt i flere oplag.

Foredraget arrangeres af LOF Tranekær og Langelands Bibliotek. Det koster 80 kroner i entré - tilmelding til LOF Tranekær på tranekaer@lof.dk eller på telefonnummer 30 60 31 53. /EXP

Hør om Ruth i krig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce