Hitter på Spotify: Phlake spiller på Langelandsfestivalen

Phlake er det næste navn på listen over offentliggjorte bands ved dette års Langelandsfestival. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Hitter på Spotify: Phlake spiller på Langelandsfestivalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter blandt andet at have udsolgt et show i Amsterdam og turnere Europa rundt, får festivalgæsterne på sommerens Langelandsfestival mulighed for at opleve Phlake indtage scenen med et stærkt live-setup.

Ambitionen for årets musikprogram på Langelandsfestivalen er etablerede og nye navne, der forstår at bringe en stærk live-performance og show, fra den danske livescene.

Og nu kommer seneste tilføjelse på listen over kunstnere, der skal være med til at løfte ambitionerne og skabe fest på Rue Mark, når Langelandsfestivalen, oplyser festivalen i en pressemeddelelse.

Det er bandet "Phlake", der er blevet et fænomen på musikstreamings-tjenesten Spotify, hvor de er afspillet 95 millioner gange.

-Husker vi så, at Rhythm'N'Balls-gruppen udgav sit første album i 2016, forstås det, at det er stjerner, som kommer på Langelandsfestival 2018, skriver Langelandsfestivalen.

Dem kan festivalgæsterne se frem til:

Ud over det høje antal afspilninger som gruppen har opnået, ryddede de i 2016 også border til Danish Music Awards, hvor de tog fem priser med hjem.Deriblandt var 'Årets udgivelse', 'Årets nye navn' og 'Årets sangskriver' og skulle nogen på tidspunktet ikke have opdaget Phlake, blev gruppens lynkarriere helt tydelig på denne suveræne aften.Status nu er, at gæsterne på dette års Langelandsfestival kan se frem til at opleve Phlake og derudover MICHAEL FALCH & DÉT BAND, Carpark North, Magtens Korridorer, Shaka Loveless, Scarlet Pleasure, KATO, Zididada, SAVEUS, Rasmus Seebach, L.O.C., Østkyst Hustlers, Søs Fenger, Citybois, SIVAS, Lis Sørensen, Benal, Kongsted, Christopher, Queen Machine, Joey Moe og Djämes Braun, oplyser festivalen.

Hitter på Spotify: Phlake spiller på Langelandsfestivalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce