Historien kort: Lindelse Kros omtumlede tilværelse

Gennem tiden har Lindelse Kro ikke bare skiftet farve, men også ejer gentagne gange. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Historien kort: Lindelse Kros omtumlede tilværelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I 1989 overtog Annette og Jørgen Hedegaard Lindelse Kro og drev den med fokus på god, gammeldags kromad.

I 2005 overtog sønnen Mark Hedegaard og hans kone, Susanne Helding Larsen, driften. Deres satsning på gourmetgæster var en succes, og Lindelse Kro blev optaget i Den Danske Spiseguide tre år i træk - vel at mærke som den eneste kro i det fynske område udover Falsled Kro.

To somre med dårligt vejr får store konsekvenser, og den 19. september 2012 går Lindelse Kro konkurs. Da kroen kom på tvangsauktion nogle måneder efter i januar 2013, var der ingen bud. Ved en ny tvangsauktion i februar samme år blev kroen så solgt for 517.000 kroner til Arne Winther fra Espe Vask & Udlejning.

Den 9. maj 2014 genåbner Lindelse Kro med direktør Pia Mikkelsen, Selskabet af 2014, som forpagter.

I oktober 2015 gik kroen atter konkurs, da et økonomisk udestående med Skat trak tæppet væk under forpagter Pia Mikkelsen. Herefter overtog Arne Winthers selskab Espe Vask & Udlejning driften med Pia Mikkelsen som daglig leder.

I november 2016 gik Espe Vask & Udlejning så konkurs, men Arne Winther havde inden da indgået en forpagtningsaftale med sig selv og fortsatte derfor som forpagter.

Den 16. marts sidste år skulle kroen igen på tvangsauktion - stadig med Arne Winther som forpagter. Her blev kroen solgt for 540.000 til Anantham Ganeshalingam, der dog ikke stillede med en sikkerhed for købet. Derfor røg den på endnu en tvangsauktion den 18. april 2017, hvor den blev købt for 530.000 kroner af ægteparret Ganeshalingam.

Den 31. december 2017 opsagde Arne Winther så sin forpagtningsaftale med ejerne af kroen, som derfor står uden forpagter.

Historien kort: Lindelse Kros omtumlede tilværelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce