Hesselbjerg-sopran indspiller ny cd og optræder med Paul Potts

Sopran Kirstine Bonde udgiver nyt album i slutningen af året op til sine danske koncerter med verdensstjernen Paul Potts. I juli kan man få en smagsprøve på cd'en, når hun - som altid - giver koncert til Hesselbjerg Musikfestival på Nordlangeland. Privatfoto.

Hesselbjerg-sopran indspiller ny cd og optræder med Paul Potts

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sopran Kirstine Bonde indspiller cd med ungarsk symfoniorkester. Den bliver præsenteret til Hesselbjerg Musikfestival på Nordlangeland til juli.

Nordlangeland: Hesselbjerg Musikfestival finder sted torsdag den 19. juli til søndag den 22. juli - og i år kan man blandt andet opleve sange fra sopran Kirstine Bondes nye album, som hun indspiller her i april. Det foregår ved en koncert i Tranekær Kirke lørdag den 21. juli.

- Vi vil gerne lave noget, der ikke bliver for klassisk. Så det er blandt andet hits fra 80'erne og 90'erne, vi indspiller. Det bliver i den storladne genre med for eksempel Cindy Laupers "Time after time", Eurythmics' "Sweet dreams" og sange af Peter Gabriel. Dertil en af mine og en af Rasmus Bosses kompositioner, fortæller Kirstine Bonde, som er et kendt navn på festivalen, hvor hun altid er på plakaten.

Selve indspilningen foregår lidt utraditionelt: Et 60 mand stort symfoniorkester i Budapest indspiller musikken, mens Kirstine Bonde lægger sang til i et studie i Danmark.

Samarbejder med Paul Potts

Gæsterne til Hesselbjerg Musikfestival 2018 er blandt de heldige, der får en smagsprøve på albummet, for det kommer først på markedet til efteråret. Timingen passer med, at Kirstine Bonde i november og december endnu en gang give koncerter i Danmark sammen med verdensstjernen Paul Potts.

Han blev kendt tilbage i 2007, da han deltog i talentkonkurrencen "Britain's Got Talent" og bjergtog seerne med sine arier. Han er især et stort navn i Østen, men samarbejder altså også med Hesselbjerg-stjerne Kirstine Bonde.

Læs mere om Hesselbjerg Musikfestival, og se hele programmet på www.facebook.com/hesselbjergmusikfestival og http://louisehjorth.dk/hmf-18/. /EXP

Hesselbjerg-sopran indspiller ny cd og optræder med Paul Potts

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce