Handicapprisen 2017: Vinderne fundet

Frank Edelberg og Jesper Overgaard er årets vindere af Handicapprisen 2017. Foto: Nynne Bojsen Faartoft.

Handicapprisen 2017: Vinderne fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frank Edelberg og Jesper Overgaard deler Langeland Kommunes Handicappris 2017 for deres engagement i handicapområdet.

Langeland: Torsdag den 7. december blev Langeland Kommunes Handicappris 2017 uddelt ved et julearrangement på Værkstedsgården i Rudkøbing.

Der var ikke bare én, men hele to vindere, nemlig Frank Edelberg og Jesper Overgaard, som fik priserne overrakt af Elisa Hansen, formand for Sundhedsudvalget i Langeland Kommune.

- Da vi så årets indstillinger, var vi ikke tvivl om, at både Frank Edelberg og Jesper Overgaard fortjente at få den anerkendelse, som prisen er, siger Elisa Hansen og tilføjer, at de to prismodtagere udover hæder og ære også får en check hver på 2.500 kr.

Vil hoppe på tungen

Frank Edelberg får prisen for sit utrættelige arbejde som bestyrelsesmedlem i LEV's selvejende institution på Brungårdsvænget i Lindelse.

- Frank Edelberg vil hoppe på tungen for at hjælpe de handicappede borgere. Hvis der er et problem, så er han der med det samme og får det ordnet. Han ofrer sig i dén grad, siger Elisa Hansen.

Frank Edelberg, som også er formand for LEV Svendborg og Langeland, var glad og stolt over prisen:

- Jeg laver meget på Langeland, og jeg synes stadig, at det er rigtig sjovt at være med til, siger han og tilføjer, at pengene nok skal gå til en miniferie til det jyske, måske til Vesterhavet.

Sætter Langeland på danmarkskortet

Jesper Overgaard får prisen for sit store arbejde med cykelløbet Langeland Handbike Open, som siden 2011 har trukket handicappede og sportsfolk med fysisk funktionsnedsættelse fra hele landet til Langeland for at dyste på vejene omkring Tullebølle.

- Cykelløbet får virkelig sat Langeland på danmarkskortet, og i det hele taget er det utroligt og til stor inspiration, hvad Jesper Overgaard magter, siger Elisa Hansen.

Jesper Overgaard er oprindeligt fra Tullebølle, men bor nu i Svendborg:

- Jeg er stolt og beæret over at få prisen, selvom jeg er flyttet fra øen. Og jeg kan fortælle, at vi fortsætter med Handbike Open. Målet er at lave et internationalt handbike-løb i Tullebølle i 2019, hvis vi kan finde overnatning og samarbejdspartnere, sagde Jesper Overgaard efter prisoverrækkelsen.

Og pengene? De skal nok få ben at gå på i december - om ikke andet så til et godt glas rødvin.

Handicapprisen 2017: Vinderne fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce