Handelsstandsforening gør status: Mere opbakning fra medlemmer, tak

Ved generalforsamlingen i Rudkøbing Handelsstandsforening efterspurgte formand Tom Rene større opbakning fra medlemmerne,. Arkivtoto: Kenneth Skipper

Handelsstandsforening gør status: Mere opbakning fra medlemmer, tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt bestyrelsesmedlem blev valgt til generalforsamlingen i Rudkøbing Handelsstandsforening, hvor formand Tom Rene efterspurgte større opbakning fra medlemskedsen - som foreningen arbejder på at udvide.

Rudkøbing: Børnebilletter, Hawaii-tema, festivalsamarbejde, valgflæsk og Danmarks længste pakkespil var blandt punkterne i formand Tom Renes beretning over det forgangne år, da Rudkøbing Handelsstandsforening holdt generalforsamling.

Det foregik onsdag aften på Hotel Rudkøbing Skudehavn, hvor 21 deltog, og Morten Wind fra Styrket Erhverv i Gadeplan og borgmester Tonni Hansen holdt oplæg.

Den nye borgmester var også med i formand Tom Renes årsberetning som eksempel på 2017's mange "udskiftninger", hvoraf Tom Renes egen formandspost var en af dem: Den overtog han fra Kim Behnfeld Jensen.

Aftenens generalforsamling bød også på et par udskiftninger: Christian Petersen fra Eltrik blev valgt som nyt bestyrelsesmedlem, da Manfred Wolf ikke ønskede at genopstille. Ny suppleant blev Børge Prydgaard fra Mr., mens Almira Vojnikovik fortsætter.

Formandens beretning sluttede med et ønske for 2018: bedre opbakning fra medlemmerne. Bestyrelsens invitation i februar til et medlemsmøde om, hvordan 2017 var gået, gav kun tre tilmeldinger, og aktivitetsplanen for 2018 har bestyrelsen endnu ikke fået respons på. "Det er bare ikke godt nok", konkluderede formanden.

Ny hjemmeside til maj

Ønsket om at tiltrække flere medlemmer og udvide medlemskredsen var egentlig på dagsordenen som et selvstændigt punkt, men bestyrelsen valgte at trække det inden generalforsamlingen, fortæller Tom Rene:

- Vi trak forslaget inden selve mødet i samarbejde med vores dirigent, advokat Jesper Kjeldsen. Vi havde nemlig ikke et konkret forslag, som medlemmerne kunne tage stilling til. Men vi vil arbejde videre med de her spørgsmål: Hvad gør vi for at styrke handelsstandsforeningen? Kan vi udvide medlemskredsen for at sikre foreningen fremadrettet? Det kunne være på tværs af andre brancher, men det vil vi se på i løbet af året, siger han.

Allerede til maj er det planen, at handelsstandsforeningen lancerer en ny hjemmeside:

- Vi er ved at få lavet et nyt layout, så vores hjemmeside bliver optimeret til mobil og får et lidt mere nutidigt udtryk. Det trænger den gevaldigt til, siger Tom Rene.

Handelsstandsforening gør status: Mere opbakning fra medlemmer, tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce