Halfest med Dempo-Duoen

Dempo-Duoen bliver ofte fotograferet af gæster, når de spiller til baller. Her lagt på Facebook af Charlotte Kløvgaard fra Kauslunde Kro, da duoen gæstede kroen i november. Kommentarerne lød: "kanon dejlig musik"... "supergode".

Halfest med Dempo-Duoen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selvom brødrene Keld og Kurt fra Dempo-Duoen efterhånden er blevet venner med masser af de kendte danske dansktop-navne - især Kandis, så kan de sagtens forstå, at mindre foreninger ikke længere har råd til at arrangere halfester. For store navne er blevet meget dyre.

Derfor har de udviklet et koncept for halbal-arrangører: Dempo-Duoen spiller en hel aften, fem timer og i den ene time suppleres med sangerinden Helle Lynge fra Svendborg, der i følge Keld Hansen "synger så alle de små hår rejser sig" og desuden er "det dejligste menneske", han har mødt.

- Vi kan jo spille det hele - Kim Larsen, TV2, Kandis. Og vi er vant til at fortsætte hele aftenen igennem med bare én lille ti-minutters pause, siger brødrene og fortæller, at de fra de store singlefester som for eksempel i Kauslunde er vant til betingelserne, hvis ikke gæsterne skal råbe: "Musik - eller vi skider på gulvet!"

- Ja, det er selvfølgelig lidt stressende, men vi elsker vores hobby, griner de.

Halfest med Dempo-Duoen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce