Gruppe vil vælte sognegårdsformand


Gruppe vil vælte sognegårdsformand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En gruppe borgere i Lindelse har ifølge dem selv nok underskrifter til at indkalde til ny generalforsamling, selv om nogle melder, at de vil trække underskrifterne tilbage

Lindelse: På tre uger er det lykkedes for en lille gruppe i Lindelse at samle over 340 underskrifter ind for at afholde en ekstraordinær generalforsamling.

Gruppen er trætte af den nuværende bestyrelse i Lindelse Sognegård, og især med formand Eva Terndrup, siger initiativtager Kamma Brylle.

Hun har sammen med et par stykker andre været rundt på gader og landeveje for at samle to tredjedele af medlemmernes stemmer (i alt cirka 500 medlemmer), da det ifølge vedtægterne er det, der kræves for at kunne indkalde til en ekstraordinær generalforsamling.

I sidste uge var Kamma Brylle forbi lokalkøbmanden, imens Eva Terndrup var på arbejde for at aflevere underskrifterne.

Men formanden tog ikke imod dem.

- Hun ville have, at vi skulle have en dagsorden til generalforsamlingen parat, og det havde vi ikke, og at det skal undersøges, om alle underskriverne er medlemmer. Så vi fik at vide, at vi kunne komme forbi på onsdag. Jeg ved ikke, om det er fordi, hun forsøger at trække tiden ud, siger Kamma Brylle.

Fire er trådt ud

Inden for de seneste få måneder er tre medlemmer trådt ud af bestyrelsen, tidligere næstformand Lili Hansen, tidligere kasserer Knud Erik Tukjær, Søren Hansen samt suppleant Ole Sørensen.

Det skyldes ifølge Ole Sørensen Eva Terndrups facon som er "meget dominerende," som han siger.

Kamma Brylle fortæller til Fyns Amts Avis, at grunden til, at de vil have en ekstraordinær generalforsamling, er, at den nuværende bestyrelse er for lille i hendes øjne.

- Jeg er opdraget med, at der skal være orden i sagerne. Og selv om bestyrelsen er beslutningsdygtig, så kan det ikke holde i længere tid, siger Kamma Brylle.

Flere underskrivere fortæller, at de gerne vil trække deres underskrifter tilbage, fordi indsamlerne ikke har fortalt sandheden.

Men det afviser Kamma Brylle over for avisen.

Løgn

- Det er jo noget bøvl, for vi har holdt os til sandheden. Jeg mener, det er under falske forudsætninger, at de har trukket deres underskrifter tilbage, fordi Eva Terndrup har fyldt dem med løgn, siger Kamma Brylle.

Søren Hansen fra den tidligere bestyrelse forklarer, at sagen om sognegården er på alles læber i Lindelse, og at han gerne vil træde ind i en ny bestyrelse, så længe Eva Terndrup ikke bliver en del af den.

- Vi gik ind i sognegårdens bestyrelse, fordi vi havde lyst til, at være en del af fællesskabet i Lindelse. Nu ser det anderledes ud, siger Søren Hansen.

Formand Eva Terndrup mener, at de udtrådte medlemmer af bestyrelsen ikke har villet indse, at det kræver "en stor indsats."

Det ekstra vil stoppe

- De mener ikke, at der skal laves ekstra ting, såsom vores fællesspisning og andre arrangementer. Udtræderne mener, at det er nok med kommunens støtte og vores udlejning. Men de har misforstået noget. Jeg håber bare, at folk er klar over, at alt det ekstra kommer til at stoppe, hvis de andre kommer tilbage, fortæller Eva Terndrup.

Selv mener Søren Hansen, at det er Eva Terndrup, som ikke forstår, hvad det handler om.

- Vedtægterne siger, at bestyrelsen skal drive forsamlingshus med penge fra kommunen. Der står ikke noget om, at vi skal derhen sent og arbejde og holde fester. Det er ikke meningen med foreningen, siger Søren Hansen.

Gruppe vil vælte sognegårdsformand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce