Giv en hånd til unge diabetikere

Spejderforeninger kan melde sig som indsamlere til Diabetesforeningens landsindsamling - og indkassere 15 procent af beløbert til foreningens egne aktiviteter. Arkivfoto

Giv en hånd til unge diabetikere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landsindsamling med gulerod på 15 procent til klubber, skoleklasser, spejdere og foreninger.

Langeland: Diabetesforeningen inviterer langelandske klubber, skoleklasser, spejdere og foreninger til at være med til landsindsamlingen søndag den 10. juni, hvor der samles ind til børn og unge med type 1-diabetes. Vælger din forening eller klub at samle ind til Diabetesforeningen, får I 15 procent af det beløb, der lander i indsamlingsbøtterne - penge, som kan bruge til egne aktiviteter.

- Vi får flere og flere indsamlere - og derfor flere penge til børn og unge med diabetes - ved at give klubber, skoler og foreninger 15 procent af deres indsamlede beløb. Foreningerne kan tjene penge til eksempelvis fællesaktiviteter, udstyr eller lejrture, siger Diabetesforeningens administrerende direktør, Henrik Nedergaard, i en pressemeddelelse.

Sidste år blev der samlet 3,6 millioner kroner ind. Når man melder sig som indsamler, vælger man selv sin rute og får indsamlingsbøtten sendt direkte til egen postkasse.

Tilmelding foregår via diabetes.dk, landsindsamling@diabetes.dk eller på telefon 63 12 90 14.

Obs.: Hvis man samler ind som privatperson, går hele det indsamlede beløb til Diabetesforeningens arbejde for børn og unge med type 1-diabetes. /EXP

Giv en hånd til unge diabetikere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce