Fra Ghana til Langeland: Kunst kan forandre verden

Udover udviklingsarbejdet har den langelandske forening Art2change også lavet kunstworkshops i Ghana. Privatfoto

Fra Ghana til Langeland: Kunst kan forandre verden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Art2change udstiller på Langeland Bibliotek fra onsdag den 31. januar. Foreningen er nomineret til Den Sydfynske Initiativpris 2018.

Rudkøbing: Den langelandske forening Art2change arbejder med projekter i både Danmark og Ghana.

Tanken er, at kunst kan forandre verden - hvordan det sker, kan du opleve, når foreningen udstiller på Langeland Bibliotek fra onsdag den 31. januar til og med den 19. februar.

Udstillingen viser blandt andet en samling Ghana-billeder, som er fotograferet af Ulla Pryds og tidligere har været vist på udstilling i Nnudu, Ghana.

Man kan også se resultaterne af workshops i Ghana samt nogle få af de muleposer, som langelandske kunstnere i samarbejde med ghanesiske kunstnere fremstillede til fordel for et ghanesisk Art2change-søsterprojekt.

Infomøde og Initiativpris

Du kan også få et indblik i Art2changes projekter på Langeland, for eksempel den årlige skibsbygningsdag på Torvet i Rudkøbing, udstillinger af børnekunst på Skovsgaard samt efterårets pop-up-projekt under Mod.Strøm: Fredsskibene.

Udstillingen åbner med reception den 31. januar kl. 15.00-16.00, hvor alle er velkomne. Udstillingen byder også på et informationsmøde mandag den 5. februar kl. 17.00-18.00.

Hans Kjær vil starte med at fortælle om foreningens oprindelse og formål, om ghanesisk dagligliv og om de workshops, som foreningsmedlemmer har undervist i. Mødet er åbent for alle.

Art2change er nomineret til Den Sydfynske Initiativpris 2018, som bliver uddelt på Restaurant Generalen i Tranekær, Slotsgade 84 i Tranekær fredag den 2. februar klokken 16.00-17.30.

Også her er alle velkomne, og der vil være mulighed for at besøge sidste års vinder af Initiativprisen Medicinhaverne fra klokken 14.30-15.45.

Fra Ghana til Langeland: Kunst kan forandre verden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce