Foredrag på Strynø om Tyskland

Moritz Schramm, der bor på Strynø, fortæller om Tysklands udvikling fra 1980'erne og til i dag. Det foregår på Strynø Skole og Kulturhus.

Foredrag på Strynø om Tyskland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Moritz Schramm fortæller om Tysklands udvikling fra 1980'erne. Tidspunktet er tilpasset færgeafgangene.

Strynø: Netop - Strynø's oplysningsforbund - inviterer til foredrag på Strynø Skole og Kulturhus lørdag den 27. januar.

Foredragsholderen er Moritz Schramm, der vil fortælle om Tysklands udvikling fra 1980'erne og til i dag.

Moritz Schramm er født i Vestberlin og vil give en førstehåndberetning og et personligt perspektiv på Vestberlin i de begivenhedsrige dage i 1989, da Muren faldt, og også føre deltagerne ajour med det genforenede Tysklands udvikling frem til idag.

Moritz Schramm arbejder som lektor på Institut for Kulturvidenskab på Syddansk Universitet. Han har en MA i tysk og statskundskab fra Det Frie Universitet i Berlin, en Ph.d. i litteraturvidenskab fra København Universitet og er forsker bl. a. i relationer mellem kultur og migration.

Foredragsholderen dækkede også det nyligt afholdte valg i Tyskland i Danmarks Radio P1 og DR2. Han bor på Strynø med sin kone og søn.

Foredraget starter kl. 13.00 og er tilpasset færgeafgange fra Rudkøbing kl. 11.00 og fra Strynø kl. 15.20 eller 16.45. Færgebillet tur/retur koster 40 kroner. Prisen for foredraget er 30 kroner inklusive kaffe/te og kage. Tilmelding til Hanne Kodahl på hannekodahl@mail.dk eller tlf. 24 24 48 88 senest fredag den 26. januar kl. 12.00.

Foredrag på Strynø om Tyskland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce