Forårsopvisning med jump og dans i Langelandshallen

Forårsopvisningen i Langelandshallen er for alle gymnastikforeninger på øen. Man kan blandt andet opleve Hit Fit Dance. Privatfoto

Forårsopvisning med jump og dans i Langelandshallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

360 aktive gymnaster kommer på gulvet, når der er forårsopvisning i Langelandshallen lørdag den 17. marts. Fælles indmarch klokken 13.00.

Langeland: Lørdag den 17. marts vil der blive hoppet og sprunget igennem til den traditionsrige forårsopvisning i Langelandshallen. Klokken 13.00 er der fælles indmarch efterfulgt af velkomst ved Region Langeland, og så er der ellers et tæt besat program med opvisninger fra 16 forskellige hold fra gymnastikforeninger på hele Langeland.

Og hoppet bliver der, for holdene tæller alt fra Mini Jump og Giant Jump til Fun Jump og Jumping Fitness. Sidstnævnte er en nyere motionsform, hvor pulsen kommer i vejret på en lille trampolin med et slags "styr" eller håndtag foran.

To hold fra Rudkøbing og Sydlangeland Gymnastikforening (Humble) GUS viser, hvordan det ser ud klokken 16.00 og 14.05. Sidstnævnte har Poul Egon Jensen som træner. Han har de sidste mange år trænet børnehold og springhold i Humble - men er nu gået over til at træne voksne i Jumping Fitness, som han er uddannet instruktør i.

De mindste er de største

De mindste indtager også scenen ad flere omgange, og dagens største hold er faktisk også et af de yngste: Nemlig Små springfiduser, som under instruktør Kim Theodorsen (i samarbejde med tre andre) er vokset fra 20 børn til nu 42.

Tilskuerne kan også opleve masser af danseinspirerede hold - blandt andet Hit Fit Dance, som er udviklet af Marianne Eihilt fra Vild med dans på TV 2. Hit Fit Dance henvender sig til alle - uanset alder og niveau - og har virkelig fanget de langelandske kvinder. Cirka 100 træner hver uge, hvoraf 35 deltager i opvisningen sammen med instruktør Charlotte Gehring.

Klokken 17.00 er der fane-udmarch.

Forårsopvisning med jump og dans i Langelandshallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce