Formanden for Tranekær Tullebølle IF, Kamilla Kjeldsen, vandt mandag aften "En del af noget større"-prisen ved Dansk Fodbold Award

Der var klapsalver til den langelandske klubformand Kamilla Kjeldsen, da hun mandag aften var samlet i København sammen med en masse sportsfolk, hvor årets bedste præstationer inden for fodboldens verden blev kåret.

Her vandt hun for sit arbejde med de mange unge asylansøgere på Langeland, som hun har givet fodboldtræning. Det har gavnet drengene sprogligt, socialt og fodboldfagligt. Tranekær Tullebølle IF-formanden var nomineret i kategorien "En del af noget større", som hylder et arbejde, der gør fodbold mere mangfoldigt. Selv var det en meget stolt formand, avisen snakkede med, da turen gik hjem til Langeland efter showet.

- Det var vildt og fantastisk. Jeg er meget beæret og stolt over, at vi har sat Langeland på landkortet og vist, hvad vi kan, siger hun

Pris overrakt i reklamepausen

Det var dog ikke nemt at opdage, at Kamilla Kjeldsen blev hyldet foran store fodboldprofiler som Christian Eriksen, Kasper Schmeichel og Morten Olsen. Kanal 5, som sendte aftenens prisuddeling, var således gået på reklamer, da prisen blev overrakt - og derfor kunne den kvindelige fodboldformand ikke ses på skærmen. Det var dog ikke det vigtigste, fastslår Kamilla Kjeldsen.

- Det er så fedt at få en så stor tro på de ting, jeg går og laver - og selvfølgelig fortsætter jeg, jeg kan ikke andet. Det betyder meget, når folk kommer hen også efter showet og roser arbejdet.

Den manglende tv-tid ændrer ikke på, at prisen ryger til Langeland. Kamilla Kjeldsen vandt foran projekterne "Voksne mænd kan også drible" og "Würtz Extemp", som ifølge vinderen selv er meget gode projekter.

- Det er ekstra stort, fordi de andre projekter er lige så gode. Men uanset om jeg havde vundet eller ej, havde det været en stor oplevelse, slutter hun.

  • Clausen_Nicolai_Lynge

    Af:

    Journalistpraktikant hos Svendborgredaktionen siden august. Kan bedre lide at fortælle andres historier end min egen, hvorfor teksten her er noget kortfattet. Interesserer mig særligt meget for kultur, rejser, krimistof og sport.