Færdselspolitiet i aktion: 25 nappet på Langeland

Operativ chef ved Fyns Politis færdselsafdeling, Preben Ingemansen, her ved aktionen på Ringvejen. Foto: Karl Edvard Hansen

Færdselspolitiet i aktion: 25 nappet på Langeland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25 sager efter færdselskontrol flere steder på Langeland.

Fyns Politis færdselsafdeling rykkede torsdag til Langeland for flere steder at foretage det, som de i dagligdagen kalder for en rutinemæssig færdselskontrol.

- Nu synes vi, at det må være Langelands tur, og vi har været i Tullebølle og lidt længere sydpå, sagde operativ chef ved Fyns Politis færdselsafdeling, Preben Ingemansen, da han sammen med 5-6 medarbejdere udførte kontrol på Ringvejen ved Rudkøbing.

Vejret var flot, og stemningen god blandt politifolkene, som også fik sig en lille snak med flere af de trafikanter, som blev stoppet i den rutinemæssige kontrol.

Narkopåvirket og intet kørekort

Der var selvfølgelig også en stor portion alvor i flere af de sager, der blev skrevet efter dagens aktion.

Blandt andet på Ringvejen, hvor en ung kvinde blev taget i at køre bil i narkopåvirket tilstand og uden kørekort. Da det var tredje gang, at kvinden blev stoppet, skulle bilen endvidere konfiskeres.

- Det er selvfølgelig trist, men godt at hun bliver stoppet, sagde Preben Ingemansen.

Preben Ingemansen fortæller efterfølgende, at færdselskontrollen på Langeland indbragte i alt 25 sager, hvor de alvorligste var to, der kørte bil i narkopåvirket tilstand, to uden kørekort, samt blandt andet fire, der snakkede i mobiltelefon under kørslen, seks uden sikkerhedssele samt en ulovlig knallert. Og der var ingen spirituskørsel.

- Der var to, der lå lige på grænsen, så lad os sige det på den måde, at de fik et vink, siger Preben Ingemansen.

Færdselspolitiet i aktion: 25 nappet på Langeland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce