En alternativ byvandring

Seimi Nørregård er standupkomiker og digter og del af projektet "Mellemrum", som kan opleves i Rudkøbing til sommer. Her holder hun desuden tankens luftskib over Rudkøbing Løb. Foto: X-Act

En alternativ byvandring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rudkøbing: "Mellemrum" er en helt speciel byvandring, som leder publikum gennem Rudkøbing ad en særlig rute - en rute med fire separate værker samt overraskelser.

Forestillingen finder sted den 14.-22. juni og er skabt af koreografen Kitt Johnson. Men som en form for hovedentreprenør har hun involveret andre kunstnere:

Koreograf Sofie Christiansen tager sig af Ramsherred, hvor hun opfordrer gadens beboere til at medvirke.

Den kendte freestyle-rapper Per Vers skal samarbejde med en lokal sprogklasse, hvor både mennesker fra fjerne destinationer som Syrien og Somalia samt fra vore nabolande er i gang med at lære dansk.

Standupkomikeren og digteren Seimi Nørregård vil sammen med nogle af byens kæledyr optræde med en tekst.

Endelig vil performer og koreograf Edhem Jesenkovic skabe et værk sammen med medlemmer af Rudkøbings bosniske mindretal.

Kitt Johnson har gennem ti år arbejdet med disse byvandringer forskellige steder i verden, hvor alle huse og gader, de involverede kunstnere og deres lokale medvirkende samt det bevægende publikum bliver en del af kunsten.

Forestillingen er produceret af X-act i samarbejde med BaggårdTeatret, sART Danseteater, LaSK og er støttet af Statens Kunstfond, Wilhelm Hansen Fond og Langeland Kommune.

En alternativ byvandring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce