Musikefterskolen og Stefanskirken inviterer til en hyldest af kærligheden og mangfoldigheden ved Stefanskirken på Nørrebro, 13. september.

Humble: Alle har mulighed for at løfte stemmerne i flok, når Musikefterskolen i Humble deltager i en åben kor-session foran Stefanskirken på Nørrebro i København. Ifølge skolen er det en hyldest til kærlighed og mangfoldighed.

- Hjertet i Musikefterskolen i Humble er fælleskoret, hvor alle elever deltager. I en tid, da splittelsen mellem befolkningsgrupper er mere synlig end det, der binder os sammen, synes vi, det er oplagt at slå et slag for sammenhæng og samskabelse - netop på Nørrebro, påpeger Tommy Neperus, der er musik- og korlærer på efterskolen.

Ideen med fælleskor-eventen er at invitere alle til en åben korsession på pladsen foran kirken. Her slutter deltagerne med at synge gospelnummeret "Shackles". På denne måde er alle med i korfællesskabet.

- Vi er blevet inspireret af vores elever til denne event. Vi har mange elever fra Københavnsområdet, og skyderier og lokal uro har givet anledning til spørgsmål som: "Tør du godt tage hjem i weekenden"?, fortæller musik- og korlærer Trine Lund Sørensen.

Kor-eventen finder sted onsdag 13. september klokken 15.30. /EXP