Ejendomsmæglere på Langeland har travlt

Ejendomsmæglerne har travlt på Langeland. Arkivfoto: Michael Bager.

Ejendomsmæglere på Langeland har travlt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejendommæglerne på Langeland har travlt. Hussalget de første otte måneder af året ligger knap 19 procent højere end sidste år.

Langeland: Nye tal fra Boligsiden.dk, der er ejendomsmæglernes egen nyhedsside, viser at det går forrygende godt med ejendomsalget på Langeland i 2018.

I de første otte måneder er der solgt 134 huse på øen, og det er 21 flere en i samme periode sidste år. En stigning på 18,6 procent.

Sommerhusene står for en stor del af stigningen, idet det er steget med hele 24 procent fra 58 solgte huse i 2017 til 72 indtil af august i 2018.

- Vi kan sagtens få tiden til at gå, og medarbejdermæssigt har vi da også mandet op, siger Morten Albertsen, der er indehaver af Nybolig i Rudkøbing.

I øvrigt er Region Syddanmark den region, hvor hussalget er steget mest. Her er det især Fyn der trækker læsset, og Langeland kommer ind på en tredjeplads kun overgået af Kerteminde og Nyborg kommuner.

Til sammenligning ligger den landskækkende stigning på kun 2.6 procent.

"Der er tale om en ganske pæn stigning i salget i Region Syddanmark i en periode, hvor antallet omvendt er faldet omkring fem procent i Region Hovedstaden. En af årsagerne til at vi ser en positiv udvikling på Fyn og i Sydjylland er, at samfundsøkonomien generelt har det godt, samt at beskæftigelsen er høj. Det mærker man også i provinsen, hvor priserne samtidig er langt mere appetitlige end i hovedstadsområdet, og det kan aflæses i salgstallene," siger Birgit Daetz, der er boligøkonom og kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

- Førhen talte man jo kun om, at det var i København, det skete, men måske der er ved at komme et modsvar til urbaniseringen. Folk kan se, at der måske slet ikke er så tosset på Langeland og at pengene rækker længere, slutter Morten Albertsen.

Ejendomsmæglere på Langeland har travlt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce