Efterårsferie: Det er for børn

Rotten Ruth er et af de mange tilbud til børn i efterårsferien. Foto: Martin Ramsgaard.

Efterårsferie: Det er for børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ulla Kristiansen er tilbage med sine byvandringer for børn i skikkelse af Rotten Ruth. Efter at hun måtte aflyse alle sine ture i sommerferien på grund af et dårligt knæ, lagde hun hårdt ud med at vise 33 børn, forældre og bedsteforældre rundt på efterårsferiens første hverdag.

- Jeg har savnet det, og det er dejligt at være i gang igen, siger hun til avisen, lige inden turen starter.

Rotten Ruth er bare én af mange aktiviteter, der er for børn på Langeland i efterårsferien.

På Biblioteket i Rudkøbing er der Børnekultur Festival, hvor der blandt andet er besøg af Cemiras videnskabslaboratorium. Man kan også prøve kræfter som DJ og deltage i konkurrencen om at blive langelandsmester i FIFA-fodboldspillet.

På Langelands Museum i Østergade i Rudkøbing kan man hver eftermiddag prøve, hvordan det var at være soldat under Karl Gustav-krigene for 360 år siden. Man kan også blive vist rundt på museets arkæologiske afdeling eller prøve de lege, som børnenes tipoldeforældre legede.

På Skovsgaard er naturværkstedet åbent på alle hverdage i ferien, hvor man blandt andet kan snitte roelygter, male mel eller lave en bold af uld, man selv har kartet.

Onsdag den 17. oktober er der et særligt aftenarrangement på Skovgaard, hvor man blandt andet kan prøve roelygterne i mørket.

Også på Koldkrigsmuseet Langelandsfortet er der masser af aktiviteter for børn, hvor de både kan køre i en amerikansk militærlastbil og prøve fortets forhindringsbane.

Der er mange andre muligheder, og dem kan man læse om i en folder, som kan hentes på turistkontoret i Rudkøbing eller findes på www.langeland.dk.

Ulla Kristiansen gentager Rotten Ruths rundvisning onsdag og fredag klokken 11.00.

Efterårsferie: Det er for børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce