Efter 20 års tilløb: Nu står hallen der

Lindelse-foreningens nye hal er på 12 gange 21 meter og i rundbuestil. Den skal bruges til loppemarkeds-effekter. Foto: Bjarne Selvager

Efter 20 års tilløb: Nu står hallen der

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbent hus i - og rejsegilde for - Lindelse Idræts- og Støtteforenings nye hal ved Sognegården.

Lindelse: Der blev råbt tre gange hurra, der var pølser, der var gløgg, der var sodavand, og der var ikke mindst stor glæde.

20 år efter, at daværende og nu afdøde formand for Lindelse Idræts- og Støtteforening Jan Bønnelykke såede det første frø, ideen om egen hal til foreningens loppemarkeds-effekter, står den der: En rundbuehal på 12 gange 21 meter, klar til at blive taget i brug. Hidtil har foreningen måttet leje sig ind hos forskellige landmænd i området for at få plads til de mange effekter, der hvert år sælges på foreningens store sommer-loppemarked.

Hallen ligger lige over for Sognegården, og den har kostet 340.000 kroner, som Langeland Kommune og en lang række private sponsorer har bidraget med. Og den har kostet mange, mange frivillige arbejdstimer. De frivillige har arbejdet siden sidst i august på projektet, der først blev færdigt forleden dag.

- Vi har alle sammen knoklet. Ikke mindst en flok håndværkere, både aktive og pensionerede. Uden dem var det aldrig gået, sagde bestyrelsesmedlem Hanne Kremmer ved indvielsen i går fredag.

Samme Hanne Kremmer blev af foreningens formand, Jakob Schmidt, kærligt omtalt som bestyrelsens pitbull.

- Hanne har hele tiden sørget for at holde os på sporet og i gang. Når det hele gik lidt i stå, fik Hanne os i gang igen. Mange tak til alle for indsatsen. Det er 20 år siden, vi startede med en drøm. Nu er den blevet virkelighed, selv om der også har været lidt suk undervejs, sagde Jakob Schmidt.

Vi har alle sammen knoklet. Ikke mindst en flok håndværkere, både aktive og pensionerede. Uden dem var det aldrig gået.
Hanne Kremmer

Efter 20 års tilløb: Nu står hallen der

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce