Dyyyyyyyt: De første campingvogne er kørt i stilling på Rue Mark

Fredag eftermiddag fik de første festivalgæster med campingvogne spændt på anhængertrækket adgang til festivalområdet. Foto: Nicklas Lundorg, medie- og grafisk ansvarlig for Langelandsfestivalen

Dyyyyyyyt: De første campingvogne er kørt i stilling på Rue Mark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I tre dage har festivalgæster med campingvogne koblet på anhængertrækket parkeret på en stubmark nær Langelandsfestivalens område, hvor de har ventet på at blive lukket ind i kampen om de bedste liggepladser. Fredag eftermiddag fik de grønt lys.

Rudkøbing: Bellevue i Rudkøbing, har med sin sandstrand og en 92 år gammel badeanstalt som trækplaster for vandhunde de sidste par måneder været et yndet udflugtsmål folk, der trænger til en dukkert i sommerheden.

Også Langelandsfestivalens gæster - campingfolket - går efter netop denne strækning, hvorfra der fra Rue Mark er udsigt til Strynø, Siø og Taasinge.

Fredag eftermiddag klokken 16 fik de efter tre dages venten endelig grønt lys til at køre ind på området, oplyser Nicklas Lundorf, der er medie- og grafisk ansvarlig for festivalen.

- De har holdt i kø siden i tirsdags for at få de bedste pladser. I eftermiddags klokken blev de første 250 lukket ind og har fået lov til at pakke ud. De dyttede på vej ind, siger han om seancen, der bedst kan beskrives som en festival-tradition.

Ventende campister på Langelandsfestivalens
Ventende campister på Langelandsfestivalens "bufferplads" fredag middag.

Adgang - og dog

Og traditionen tro oplyser Langelandsfestivalen ikke antallet af solgte billetter.

Nicklas Lundorf fortæller dog, at et sted mellem 1300 og 1500 campingvogne, plejer at slå sig ned på Rue Mark i festivalugen.

Men selvom de første 250 af slagsen nu har fået adgang til det område, der hører til Langelandsfestivalen, må de stadig væbne sig med tålmodighed for at få fuld valuta for festivalpengene.

- Mellem klokken 17 og 22 kan de få armbånd på, men de må ikke gå ind på området. De har heller ikke strøm endnu, fortæller Nicklas Lundorf.

Dyyyyyyyt: De første campingvogne er kørt i stilling på Rue Mark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce