Fyns Amts Avis +

 • Hvad gør samfundet, når et lille barn lige har oplevet det værst tænkelige? Det skete for en femårig pige på Langeland, da hendes far skød både hendes mor og morens kæreste 17. april i år.
 • Fyens.dk ser på, hvad kommunen og andre instanser har gjort siden.

Politiet er i den anden ende af røret, da Charlotte Jensen tager sin telefon sent søndag aften 17. april. Hun er social- og familiechef i Langeland Kommune, og politiet...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
 • Byrne_Tommy_(2015)_004

  Af:

  Tommy er journalist på samfundsredaktionen og arbejder med stofområder som politik, sundhed og uddannelse. Han har tidligere arbejdet på erhvervsredaktionen og har også vikarieret som politisk reporter på Christiansborg. Tommy er gift (for anden gang), har to børn og bor mest i Odense men også på Langeland, hvor de har et fritidshus i Lohals.

 • Løvkvist_Kasper_(2015)_002

  Af:

  Kasper er journalist på avisen Danmark, hvor han primært skriver features og større interviews. Tidligere har han været politisk reporter på avisens samfundsredaktion, været nyhedsredaktør og redaktør på gratisaviserne Xtra og 24timer/Fyn. I 2013 modtog han sammen med kollega Rune H. Blichfeldt Spadestiksprisen for en serie med undersøgende journalistik om rumænsk arbejdskraft i Danmark. Kasper er født i 1972, bor i Nyborg og har to børn. Han er ikke og har aldrig været medlem af noget politisk parti.

Mere om emnet

Se alle
Fyns Amts Avis mener: Retssikkerhed for dobbeltmordere

Fyns Amts Avis mener: Retssikkerhed for dobbeltmordere

5
Snøde-sagen er ikke slut: Drabsmand beder om en mildere straf

Snøde-sagen er ikke slut: Drabsmand beder om en mildere straf

Historien bag dobbeltdrabet: - Hvorfor skød du mor, far?

Historien bag dobbeltdrabet: - Hvorfor skød du mor, far?