Fyns Amts Avis +

  • For 10 år siden opgav Freddy Madsen og hans hustru at fremstille oksekødsprodukter efter gamle dyder og produktionsværdier, fordi kødet var for dyrt, og folk ikke villige til at betale.
  • Nu gør Freddy Madsen et nyt forsøg i samarbejde med sin samarbejdspartner, Jan Knudsen.

Rudkøbing: For et årti siden opgav den kokkeuddannede iværksætter, Freddy Madsen og hans hustru at fremstille økologiske oksekødsprodukter, fordi det var for dyrt og...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Af:

    Journalist på Fyns Amts Avis på Langeland og Ærø. jeg er født og opvokset i Svendborg og har som tidligere dekoratør og fængselsbetjent boet rundt om i landet gennem de sidste 20 år. Jeg er uddannet journalist fra Center for Journalistik, SDU, i 2014. Og jeg skriver bredt om lokale forhold på de to øer.