Det begynder at ligne jul...


Det begynder at ligne jul...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"It's Befinning to Look a Lot Like Christmas" - jo, det begyndte at ligne jul, da Langelandsgardens Brassband under sin julekoncert i aftes tog fat på melodien af samme navn.

Rudkøbing Kirke var fyldt, og Brassbandet diverterede med en række kendte julemelodier og salmer. Fra den bragende ouverture, "The Call of Christmas", som meget højlydt og insisterende bad julen komme, til den smygende bløde og blide start på "The Christmas Song". Fra munter slædetur med ringlende kaneklokker, dundrende hestehove og en fyrrig vrinskende hingst til det mere dystre og ikke særligt juleagtige tema fra filmen "Thor: The Dark World", som dirigent Mads Lunde forklarede med ordene:

- Vi prøver altid at finde et stykke at øve, som er særligt udfordrende. og nu, da vi alligevel har lokket publikum ind i kirken, har vi jo nogen at spille det lidt dystre tema for...

Dirigenten kunne i øvrigt ikke dy sig for at fortælle et par muntre historier undervejs - den ene endda lidt vovet. Imens fik de truttende musikere lov at hvile de anstrenge læber - messingblæsere er krævende instrumenter at spille.

Koncerten sluttede traditionen tro med et potpourri til fællessang med vers fra de mest kendte julesalmer.

Det begynder at ligne jul...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce