Der mangler en ændring fra byens butikker

Det er på tide, man begynder at gøre gavn af den handicappolitikfolder, der lige er blevet lavet, skriver Jan Mortensen blandt andet i dette læserbrev. Arkivfoto: John Fredy

Der mangler en ændring fra byens butikker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Som reaktion på Jan Ole Jakobsens læserbrev i Fyns Amts Avis 23/8 samt artiklen med HC Rasmussen 18/8 om fejlplacering af dagligvarebutikker uden for byen, vil jeg lige minde de herrer om, at man så også lige skal huske, at det kræver, man kan komme ind i byen butikker.

Her mangler der en gevaldig radikal ændringsholdning både fra byen butikker, ikke mindst fra kommunens side, da indstillingen ikke har været lige venlig over hele linjen. Så hvis man vil have, at øens mange ældre, samt de dårligt gående, bruger forretningerne, så er man nødt til at sørge for, at ens egen forretning er tilgængelig for alle. Ellers er det klart, man vil søge derhen, hvor man kan komme ind, og i dag hvor mange af dagligvarebutikkerne, har mange af de ting, som de små butikker lever af, er der ikke noget at sige til det.

Jeg kunne godt tænke mig, at se jer to sidde uden for en forretning i regnvejr og snevejr og skulle blive betjent, mens andre bliver betjent hele tiden, selv om de er gået ind i forretningen, efter der er taget plads udenfor, og de ved det inde i forretningen, så det næsten kan følges som diskriminering.

Så derfor må det være på tide, man begynder at gøre gavn af den handicappolitikfolder, der lige er blevet lavet, hvor der lægges op til, at kommunen og erhvervslivets forretninger skal arbejde sammen om forbedringer af butikkerne. Her vil det måske være en god ide at tage brugerne med på råd, da indgangsforholdene mange gange kan forbedres med meget små midler for begge parter.

Der mangler en ændring fra byens butikker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce