Debatmøde om ridestier

I Odder har man gjort sig erfaringer med ridestier, og samme idé har nu også fået næring på Langeland, hvor der indbydes til debatmøde om ridestier - på Langeland. Arkivfoto: Ridesti i Odder

Debatmøde om ridestier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rideinteresseret eller ej - alle er velkomne til debatmøde om ridestier på Langeland, hvor en selvstændig gruppe skal nedsættes, og muligheder undersøges.

Langeland: Skal der laves ridestier på Langeland? Det vil man nu kigge nærmere på.

En nyetableret stigruppe under projektet Landsbyklyngen Langeland, Strynø og Siø har arrangeret et offentligt møde om netop ridestier den 22. januar. Projektleder Nina Brandt Jacobsen fra Naturturisme I/S og Helle Tofte fra Turridning Langeland indleder mødet. Alle er velkomne, hvad enten man er rideinteresseret, rideaktør eller lodsejer, som måske vil lægge jord til en sti. Langeland Kommune, Friluftsrådet Sydfyn og Naturstyrelsen Fyn vil også være repræsenteret på mødet.

På mødet vil man blandt andet diskutere, hvordan man kan styrke det, der allerede er i gang inden for ridning på Langeland, hvor man allerede kan eller må ride i naturen i dag, og hvor ryttere gerne vil have nye ridestier.

Det bliver muligt at tegne på nogle kort og beskrive både eksisterende og ønskede stier.

- Hvad kan vi som frivillige gøre for at fremme ridning og rideturisme på Langeland, og hvordan får vi flere frivillige med i arbejdet? Sådan spørges det i oplægget til mødet.

Målet er også at etablere en selvstændig gruppe med ridning som tema. Stigruppen vil så arbejde videre med blandt andet cykelstier og vandrestier. Mødet er mandag den 22. januar 2018 kl. 19.00-21.00. i Borgerhuset, Ahlefeldtsgade 13, Rudkøbing. Stigruppen Langeland består af Susanne Fakkemohs Nielsen, Brian Dalsgaard, Doris Christoffersen, Elisa Hansen, Jeanette Pichardt, Ingvard Hansen, Dan Kristiansen, Tina Kromann, Susanne Jølck, Jesper Ansbæk og Jette Purup. /EXP

Debatmøde om ridestier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce