Da valgkampen er startet, vil jeg stille de respektive partier et spørgsmål: Hvad vil man gøre for de små klubber, som ikke har de store midler, ej heller flere hundrede medlemmer?

Langelands Modeltogklub har endelig fået tildelt den tidligere fritidsordning i Humble, men kun som midlertidigt sted, idet man fra politisk side, ikke kan finde ud af, om den skal sælges eller ej. Men det er temmelig uholdbart i lænden, ikke at vide om vi er købt eller solgt, for vi kan hverken det ene eller det andet, ej heller sætte noget på væggene, i tilfælde vi igen bliver smidt på porten og bonnet for det efterfølgende, så tingene står bare og håber sig op, samt bliver ødelagt. Men vi kan jo sende regningen for det til kommunen, og se hvad de siger til det.

Så lad dette her være en kraftig opfordring til de politiske partier og embedsværket om at tage sig sammen og tage en beslutning om det skal sælges eller ej og/eller vi kan få lokalet fast, eller et andet sted. Med alle de tomme lokaler og bygninger i kommunen, skulle det vel ikke være så svært, at finde et vi kan være fast i. Så måske er det alligevel ikke, de rigtige politikere som er valgt, når de ikke kan tage en beslutning uden at trække det i langdrag.

Yderligere er jeg ikke i spor tvivl om, at også andre foreninger gerne vil have en afklaring på deres lokaler.

Så der appelleres til at komme ud af busken, og tage en beslutning, så også de små foreninger, vil kunne fungere uden frygt for at skulle flytte igen og pille det hele ned.

  • Dornwirth_Alexander

    Af:

    Oprindeligt sjællænder, uddannet på journalistuddannelsen i Odense og har nu arbejdet på Langeland i over seks år. Inden da brugte jeg halvandet år på TV 2/Bornholm i praktik. Så ø-livet må tilsyneladende tiltale mig.