Danmarks længste pakkespil indtager Østergade

Rudkøbing Handelsstandsforenings medlemmer har sponsoreret gaver til en værdi af 10.000 kroner, som du kan vinde i pakkespillet den 17. december i Rudkøbing. Arkivfoto.

Danmarks længste pakkespil indtager Østergade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søndag den 17. december kan du få de sidste julegaver i hus - og måske endda vinde en tidlig julegave til dig selv.

Rudkøbing Handelsstandsforening inviterer nemlig for første gang til Danmarks længste pakkespil. Formand for Rudkøbings Handelsstandsforening, Tom Rene, fortæller, at de har lavet pakkespillet for at prøve noget nyt.

- Vi vil altid gerne opfinde den dybe tallerken, men nogle gange skal man bare gøre det, man plejer. Det kunne være sjovt at lave nogle nye tiltag, og dét her har vi ikke set i bylivet før, siger han og tilføjer, at Rudkøbing Handelsstandsforenings medlemmer har sponsoreret gaver til en samlet værdi af 10.000 kroner.

Tom Rene håber, at pakkelegen vil trække en masse mennesker til og betyde mere handel i byen på dagen, hvor butikkerne holder åbent fra klokken 11.00-15.00.

Reglerne i pakkespillet er simple: Slår du en sekser, må du tage en pakke fra de andre. Der vil være mange raflebægre i omløb på dagen og et hav af borde i Østergade. Derudover vil der være observatører, der sikrer, at pakkelegen foregår i ro og mag.

Hvis du vil være med, foregår tilmeldingen på Facebook under siden "Rudkøbing Handelsstandsforening", eller du kan maile til rudkoebing@dintojmand.dk senest den 15. december. Kravet for at deltage i pakkespillet er, at du skal medbringe en gave til en værdi af minimum 20 kroner.

Udover pakkespillet vil der på dagen være juleboder fra klokken 11.00, og Rebellens Kor vil synge flere steder i byen. Der vil også være mulighed for at få en trækketur på hest, inden pakkespillet begynder i Østergade klokken 12.00.

Danmarks længste pakkespil indtager Østergade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce