Connies rose er noget for sig selv

Sådan ser Connie Hansens helt egen rose ud, når den er sprunget ud. Privatfoto

Connies rose er noget for sig selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er kun én rose i verden magen til den, Connie Hansen har købt og fået navngivet efter sig selv og hendes fire børnebørn.

Rudkøbing: Connie Hansen fra Rudkøbing er så glad for roser, at hun har fået opkaldt en rose efter sig selv. Rosen er tilmed den eneste af sin art i verden.Rosen "Connie" kommer fra enkeltmandsvirksomheden Rosenmageren, der er ejet af Per Eskelund Mortensen i Jelling.

- Jeg har købt den af Per (Eskelund Mortensen, red.), som jeg var ovre og besøge i sommers. Det var meget interessant, for han er helt nørdet og meget teknisk, når han går og bestøver roser. Han havde blandt andet en rose, der hed Bent, og jeg havde en ven ved navn Bent, der havde fødselsdag, og derfor købte jeg den, siger Connie Hansen.

Men da hun hørte, at hun kunne få sin helt egen rose, var det et tilbud, hun ikke kunne modstå - på trods af at det kostede 2500 kroner.

- Det ville jeg da gerne. Så var jeg oppe og vælge hvilken en, det skulle være, og nu har jeg fået seks roser, siger Connie Hansen.

Roserne blev navngivet den 27. december, da Connie Hansen fyldte 75 år, sammen med hendes fire børnebørn, der døbte roserne i børnechampagne.

- Men den mindste syntes, det var lidt for lidt, at den kun skulle hedde Connie, siger hun.

Derfor besluttede Connie Hansen at inddrage børnebørnenes navne i navngivelsen af de øvrige fem roser.

Hun håber, at roserne kommer til at indgå i bryllupper, når børnebørnene en dag skal giftes. Ind til da står roserne i Connie Hansens baghave i Rudkøbing sammen hendes øvrige 125 rosenplanter. Men hun har endnu ikke set rosen "Connie" springe ud, hvorfor hun glæder sig til, det bliver forår.

Connies rose er noget for sig selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce