Butik genåbner efter brand

Vibeke Skov Hansen i en rolig stund. I disse dage er hun stadig noget chokeret oven på branden i søndags, der ødelagde hendes livsdrøm, Butik Møllegård, men mange sympati-tilkendegivelser fra kunder har givet hende lysten til at starte igen.
Foto: Jørgen Outzen

Butik genåbner efter brand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vibeke Skov Hansen opfordrer med egen bitterlig erfaring folk til at huske at slukke fyrfadslys

TORPE: Vibeke Skov Hansen, indehaver af Butik Møllegaard, der brændte i søndags, er ked af overskriften i onsdagsavisen, "Stearinlys årsag til brand".

- Jeg ved godt, at jeg er meget pirrelig i disse dage, men jeg er ked af, at det lyder, som om jeg er en skødesløs person, der kunne finde på at gå fra et tændt stearinlys. Netop på grund af brandfaren havde jeg kun fyrfadslys i stager i butikken, og jeg har altid troet, at de bare ville brænde ud, hvis de ikke blev slukket, siger Vibeke Skov Hansen.

- Nu er jeg blevet klogere, og jeg vil gerne advare alle om at huske at slukke både stearinlys og fyrfadslys, siger Vibeke Skov Hansen.

Hun er stadig meget chokeret oven på branden, men trøster sig med forsikringsselskabets resolutte indgriben og de mange sympati-tilkendegivelser, hun har fået fra såvel kunder som sin omgangskreds.

Loft kan reddes

Vibeke Skov Hansen har været meget i tvivl, men er nu nået frem til, at hun skal "op på hesten igen" og genåbne sin butik.

- Jeg vil nok fortryde det resten af mine dage, hvis jeg ikke gør det. Nu har vi også fundet ud af, at det hvælvede loft over butikken kan reddes. Hvis det ikke havde kunnet det, skulle hele bygningen genopføres, og det ville vare mange måneder. Nu ser det ud til, at vi kan være klar igen til februar-marts, og den tidshorisont kan jeg godt overskue, siger Vibeke Skov Hansen.

- Trods alt har vi jo også meget at være glade for. Hverken vi eller børnene kom noget til, og det er jo det perspektiv, man skal se tingene i. Alt andet kan erstattes, det kan menneskeliv ikke, siger Vibeke Skov Hansen.

Butik genåbner efter brand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce