Politikerne i teknisk udvalg mener, at den hævede flade i Simmerbølle skal gøres blødere for bilisterne, selv om der er risiko for forøget fart

Simmerbølle: Politikerne i teknisk udvalg har besluttet, at Langeland Kommune skal bruge 45.000 kroner fra asfaltbudgettet på at ændre på den hævede flade, der er blevet anlagt i forbindelse med cykelstiprojektet.

Fladen har til hensigt at få bilisterne til at sænke farten, da det giver nogle ubehagelige klonk og bump i bilen ved for høj fart.

Men flere bilister har klaget til kommunen over, at fladen er for høj, og det har politikerne i teknisk udvalg nu givet dem ret i.

Fyns Politis trafiksektion har også været inde over, og herfra var forslaget også, at man ændrede på den hævede flade. Under punktet på dags­ordenen fremhæves det dog, at en blødere flade kan betyde, at bilisterne ikke er lige så motiverede for at sænke farten.

Hastighedsbegrænsningen gennem Simmerbølle er blevet nedsat til 40 kilometer i timen efter, der er blevet anlagt en cykelsti, og der er ingen planer om, at hastighedsbegrænsningen skal sættes op igen.

  • Dornwirth_Alexander

    Af:

    Oprindeligt sjællænder, uddannet på journalistuddannelsen i Odense og har nu arbejdet på Langeland i over seks år. Inden da brugte jeg halvandet år på TV 2/Bornholm i praktik. Så ø-livet må tilsyneladende tiltale mig.