Borgmester vil besøge virksomheder

Borgmester Tonni Hansen (SF) vil drage på virksomhedsbesøg sammen med politiker-kolleger og repræsentanter for kommunens administration. Arkivfoto: Michael Bager

Borgmester vil besøge virksomheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tonni Hansen har også planer om at genetablere Erhvervsråd Langeland. Det vil ske i første kvartal af 2018.

Langeland: Borgmester Tonni Hansen (SF) har planer om at besøge virksomheder i kommunen.

Det fremgår af et nytårsbrev, som Tonni Hansen forleden sendte ud til kommunens virksomheder og forretninger:

"I løbet af 2018 planlægger jeg, sammen med politikerkolleger og repræsentanter for administrationen, at komme rundt og besøge en række virksomheder. Målet med besøgene er at komme i tæt dialog med jer om, hvordan vi sikrer de bedst mulige rammer for jeres produktion, udvikling og forretning. Selvfølgelig inden for lovens rammer, men fleksibelt og med jeres behov i centrum", skriver borgmesteren i nytårsbrevet.

Målet med besøgene er at komme i tæt dialog med jer om, hvordan vi sikrer de bedst mulige rammer for jeres produktion, udvikling og forretning. Selvfølgelig inden for lovens rammer, men fleksibelt og med jeres behov i centrum.
Borgmester Tonni Hansen

Erhvervsråd igen

I det oplyser Tonni Hansen også, at han forventer at Erhvervsråd Langeland kan blive etableret igen. Rådet har eksisteret i to år indtil nytår.

"På det sidste møde i rådet var der enighed om at anbefale den nye kommunalbestyrelse at nedsætte et lignende råd. Det forventer jeg vil ske i løbet af første kvartal 2018, og at udpegningen af medlemmer også falder på plads i løbet af årets første kvartal. Erhvervsrådet og arbejdet i det har betydet meget for den gode udvikling i dialogen mellem kommune og erhvervsdrivende. Det er en styrke, at vi kender hinanden og opnår en gensidig fortrolighed", skriver Tonni Hansen videre i nytårsbrevet.

I øvrigt understreger borgmesteren, at vækst og arbejdspladser står højt på listen over det, der skal til for at bringe Langeland godt videre.

Borgmester vil besøge virksomheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce