Borgerservice flytter til Sundhedscentret

Kommunaldirektør Benny Balsgaard sidder lige i øjeblikket og regner på, hvad flytningen af Borgerservice vil koste. Arkivfoto: Birger Vogelius

Borgerservice flytter til Sundhedscentret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I løbet af første kvartal flytter Borgerservice til Sundhedscentret i Havnegade. Prisen for flytningen kendes endnu ikke.

Rudkøbing: Langeland Kommunes Borgerservice, der i dag holder til i stueetagen lige ved siden af hovedindgangen til rådhuset, skal flytte til Sundhedshuset i Havnegade.

Flytningen kommer til at ske i første kvartal, oplyser kommunaldirektør Benny Balsgaard.

- Det er en følge af de organisationsændringer i kommunen, som vi kalder "sæsonskifte". Mange borgere skal alligevel have fat i jobcentret og/eller sundhedscentret, og derfor er det nærliggende, fortsætter Benny Balsgaard.

Men hvis nu man har et ærinde på rådhuset om for eksempel ældre eller børn, er det vel lige så nærliggende, at Borgerservice forbliver på rådhuset?

- Jo, men vi vil gerne samle funktionerne. Mange af de personlige kontakter relaterer sig bedre, hvis det er i nærheden af jobcenter og sundhedscenter. Det bliver en bedre løsning for borgerne, svarer Benny Balsgaard.

Det er en følge af de organisations-ændringer i kommunen, som vi kalder "sæsonskifte". Mange borgere skal alligevel have fat i jobcentret og/eller sundhedscentret, og derfor er det nærliggende.
Kommunaldirektør Benny Balsgaard

Pris endnu uvis

Tanken er, at der i foyeren ved hovedindgangen på jobcentret/sundhedscentret etableres en borgerservicemodtagelse, hvor nogle af de i alt mere end 20 medarbejdere placeres. Andre kommer til at arbejde i kontorer andre steder i bygningerne.

Hvad flytningen kommer til at koste, er endnu ikke gjort op:

- Lige i øjeblikket sidder vi og regner på det. Vi har heller ikke en dato endnu, oplyser Benny Balsgaard videre. Han forventer, at de lokaler på rådhuset, hvor Borgerservice i dag holder til, vil blive ombygget til mødelokaler.

En følge af "sæsonskifte" er også, at jobcenterchef Torben Lønberg desuden bliver chef for Borgerservice.

Borgerservice flytter til Sundhedscentret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce