En gruppe borgere fra Lohals og omegn har besluttet sig for at holde endnu et møde om bredbånd med internetudbyderen TDC.

Baggrunden for mødet er, at Lohals og omegn ikke er omfattet af den opgradering af bredbåndsdækning, som borgermødet i Nordlangelandshallen handlede om.

Det nye møde holdes onsdag 24. februar på Hou Skole. Her vil TDC gennemgå firmaets planer og de aftaler, der findes med Langelands Elforsyning og Langeland Kommune.

Gruppen af initiativtagere til mødet håber, at TDC vil kunne besvare spørgsmål om fremtidens mål for bredbånd og it på Nordlangeland. Foreningen Hou Skole lægger lokaler til mødet og bakker op om en opgradering af bredbåndet, oplyser formand Maja Kristensen.

  • Limkilde_Anja_(2015)_015

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis' Langelands redaktion, hvor jeg skriver om foreningsliv, kultur, skoler, mennesker og politiske beslutninger. Jeg er interesseret i det meste. Højere og mere smidig end de fleste. Jeg dyrker yoga og spiser ikke kød. Jeg bor sammen med min kæreste mellem skov, strand, stjerner og pastelfarvede solnedgange.