I løbet af den sidste uge har en eller flere indbrudstyve været på spil i sommerhuse på Houvej på Nordlangeland. I det ene tilfælde stjal de champagne, vin og øl.

Hou: I to tilfælde den sidste uges tid har en eller flere indbrudstyve været på spil i et sommerhusområde på Houvej på Nordlangeland.

I begge tilfælde har den eller de uønskede gæster fået adgang til husene ved at knuse ruder i døre.

Det ene indbrud blev ifølge politiets døgnrapport anmeldt den 19. januar, men det har fundet sted i perioden mellem den 14. januar ved middagstid og den 19. januar klokken 19.20.

Ved at knuse en rude på 15 x 20 centimeter i en hoveddør har tyven(ene) fået adgang til det mennesketomme hus, hvorfra der blev stjålet seks til otte flasker vin og champagne samt cirka otte dåseøl.

Under et andet indbrud, som er foregået mellem den 18. januar ved middagstid og den 20. januar klokken 09.00, er der opnået adgang til bygningen ved at knuse en lille termorude i en bagdør.

I dette tilfælde blev der ikke stjålet noget.

Oplysninger om indbruddene kan gives til politiet på telefonnummer 114.

  • Af:

    Journalist på Fyns Amts Avis på Langeland og Ærø. jeg er født og opvokset i Svendborg og har som tidligere dekoratør og fængselsbetjent boet rundt om i landet gennem de sidste 20 år. Jeg er uddannet journalist fra Center for Journalistik, SDU, i 2014. Og jeg skriver bredt om lokale forhold på de to øer.