Billister skal stoppe for en is

Håndværkere er godt i gang med at ombygge det kommende ishus ved Lindelse Kro.
Foto: Kim Rune

Billister skal stoppe for en is

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den nye ejer af Lindelse Kro er godt i gang med istandsættelsen

Lindelse: Håndværkere banker, skærer og murer ved Lindelse Kro. Her er de i gang med at bygge den lille bygning til venstre for selve kroen om. Her skal være et is- og grillhus, som efter planen skal åbne midt i maj, når solen for alvor skinner isspisning-sæsonen i gang.

Lindelse Kros nye ejer Arne Winther er imponeret over trafikken ad hovedvejen forbi kroen. Han håber, han kan trække bilisterne ind til siden for at købe is.

Den kan de så spise på terrassen bag kroen, der dog først skal genetableres, da den bærer præg af, at det er længe siden, nogen har haft lyst til at sidde der.

Når håndværkerne er færdige med ombygningen af ishuset, fortsætter de med udlejningsværelserne og derefter skal kroen sættes i stand indvendig, og facaden skal have en omgang.

- Faktisk kan man godt bruge kroen som den står nu. Men der er plads til forbedringer, siger Arne Winther.

Mangler forpagter

Ejeren selv har ikke planer om at drive kroen, men vil gerne finde en forpagter til stedet. Tanken er, at Lindelse igen skal have en kro, hvor der ikke er gourmetmad på menuen, men god kvalitetskromad.

- Hvis det ikke lykkes at finde den forpagter, vi gerne vil have henover sommeren og efteråret, så vil vi lave enkeltstående arrangementer og selskaber, siger Arne Winther.

Så de lokale kan glæde sig over, der igen kommer liv i kroen midt i Lindelse, hvor man snart vil kunne holde sin fødselsdag eller bryllupsfest helt lokalt.

Billister skal stoppe for en is

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce