På bibliotekets hjemmeside kan folk orientere sig i det rige, blomstrende kunstliv på Langeland. To hjemmesider er lagt sammen til én.

Langeland: Langeland Bibliotek har i mange år drevet hjemmesiden langelandskekunstnere.dk. Den bliver nu integreret med Langeland Biblioteks hjemmeside. Det sker blandt andet for at øge synligheden omkring kunstnerne.  

Både billedkunst, fotografi, gallerier, keramik, litteratur, skulptur, tekstil og smykker er repræsenteret på hjemmesiden, og der er også en oversigt over "Danmarks længste kunstudstilling", Kunsttårnene.

- Har man lyst til at orientere sig i det rige, blomstrende kunstliv, er dette et rigtig godt sted at starte. Her kan man finde de internationalt kendte kunstnere såvel som dem, der laver kunst i fritiden, fordi de bare ikke kan lade være, oplyser bibliotekar Vibeke Næsborg.

Fremover vil man også kunne læse om udstillinger og andre kunstbegivenheder på bibliotekets hjemmeside. Og alle med kunstnerblod i årerne kan få plads på hjemmesiden, uanset om man laver malerier, keramik, bøger eller noget fjerde. Det eneste biblioteket kræver er, at kunstneren stiller generelle oplysninger, cv og seks til syv gode fotos til rådighed for biblioteket./EXP