Bi-information: Besøgsgård får penge til touchskærm om bier

I besøgsbigården kan man lære, hvordan man udover at samle honning kan gøre en forskel for naturen ved at passe på bierne. Fremover vil turister også kunne læse med på engelsk og tysk. Foto: Fotoklub Langeland

Bi-information: Besøgsgård får penge til touchskærm om bier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med en donation på 16.000 kroner har Langelands Biavlerforening nu rejst penge nok til en A/V-touchskærm i besøgsbigården.

TRANEKÆR: Siden indvielsen af besøgsbigården i Tranekær, som er i gang med anden sæson, har flere og flere turister fundet vej til den lille attraktion overfor slottet. Men for udlændinge har det været småt med skriftlig information, for der er ikke plads til informationstavler på flere sprog på udstillingspavillonens vægge.

Det bliver anderledes nu. Med en donation fra Fynske Bank på 16.000 kroner som den sidste finansielle byggeklods kan biavlerforeningen købe en A/V-touchskærm, hvor besøgende kan læse tekster på tysk og engelsk, mens de kigger på biavlernes billedgalleri, som er blevet til i samarbejde med Fotoklub Langeland.

Foreningens formand, Svend Aage Sørensen, håber, at skærmen også kan bidrage til at vække interesse hos unge mennesker og oplyse dem om biernes nytteværdi - et budskab, som foreningen gør et stort arbejde for at formidle.

- Morgendagens biavlere er de unge i dag, og de unges tilgang til at indhente viden går via de elektroniske muligheder. Vi tror, vi med vores nye touchskærm kan plante interessen for biernes forunderlige verden hos de unge, en interesse som siden vil give lysten til selv at blive biavlere, udtaler han i en pressemeddelelse.

Skærmen giver også mulighed for at lave undervisning og foredrag om aktuelle emner for foreningens medlemmer og gæster.

Den nye sæson starter den 1. maj. Udstillingen er åben hver dag fra klokken 10 til 16, der er fri og gratis adgang til området. I juni og juli vil der være eftermiddage. Det kommer der flere informationer om på foreningens hjemmeside www.llbf.dk .

Bi-information: Besøgsgård får penge til touchskærm om bier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce