Belønning til den gode oplevelse

Folk med gode ideer til oplevelsen af Langeland kan nu ansøge om økonomisk støtte fra en ny pulje. Arkivfoto. Mia Dernoff

Belønning til den gode oplevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Feriehusbureauet Feriepartner giver penge til personer, foreninger eller lokale ildsjæle, der kan bidrage til gode oplevelser for både sommerhusejere, turister og lokale.

Langeland/Ærø: Har du en god idé til, hvordan et besøg på Langeland og Ærø kan blive til en endnu bedre oplevelse end i dag, har du nu chancen for at få en økonomisk håndsrækning til at virkeliggøre den.

Feriehusbureauet Feriepartner har besluttet at stifte en såkaldt Oplevelsespulje, hvor personer, foreninger eller lokale ildsjæle kan søge om tilskud til at iværksætte initiativer, der kan bidrage til gode oplevelser for både sommerhusejere, gæster og for alle andre, der bor i lokalområdet. På Langeland og Ærø vil Feriepartner uddele i alt 10.000 kroner i løbet af 1018. Når året er slut, uddeles der desuden i alt 100.000 kroner til de tre bedste projekter i hele Danmark. Denne uddeling, kaldet Feriepartnerprisen, er en samlet pris for alle landets 27 bureauer i Feriepartner-kæden.

Events eller faciliteter

- En trampesti i vores skønne natur, en åben sportsaktivitet, hvor også gæstende turister kan deltage, en festival eller en hjemmeside hvor besøgende kan komme i kontakt med lokale kunne alt sammen være gode muligheder. Det vigtige for os er, at det er noget, der skaber værdi for både lokale og gæster, siger Torben Jersild fra Feriepartner Fyn.

Hvis man har et projekt, man mener, kvalificerer sig til støtte, skal man være lidt hurtig ved tasterne, idet fristen for at indsende forslag er senest 1. marts. Ansøgningsskema kan indhentes på hjemmesiden www.feriepartner.dk/oplevelsespulje og skal indsendes på mail oplevelsespulje@feriepartner.dk. /EXP

Belønning til den gode oplevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce