Folkeoplysningsudvalget i Langeland Kommune kårede søndag Årets Ildsjæl 2016 på rådhuset

Se video af kåringen:

Langeland: Det var en både stolt og glad skoleleder i LOF Tranekær, Eva Birk, der søndag ved middagstid kunne ånde lettet op, da hun blev kåret som Årets Ildsjæl 2016 på Langeland.

- Tusind tak, sagde Eva Birk, da Jan Ole Jakobsen (V), formand for kommunens uddannelses-, social- og kulturudvalg, i rådhussalen havde åbnet konvolutten og afsløret årets vinder af Ildsjælprisen.

Eva Birk, der har været skoleleder i LOF Tranekær fire år, var glad for det skulderklap, som indstillingen fra bestyrelsen er et udtryk for.

- Det varmer, at nogen tænker på, at jeg gør det godt, sagde Eva Birk, der foruden hæder og ære modtog et dip-lom og 10.000 taknemmelige kroner.

Med i opløbet var Karin Christiansen, formand for Rudkøbing Gymnastikforening, og Peder Bøje Larsen, mangeårig formand i Rudkøbing Sangkreds.

De fik hver en buket blomster.

I alt havde folkeoplysningsudvalget modtaget 14 indstillinger til årets Ildsjælpris.

  • Af:

  • Jørgensen_Erik

    Af:

    Lokalredaktør på Langeland. Indfødt langelænder, der efter 25 år på Thurø, er vendt ""hjem". En gang øbo, altid øbo. Lokaljournalistisk er et vigtigt led i den demokratiske proces, og i sær i en udkantskommune som Langeland, der har sit at slås med, er den lokale avis et talerør, der skal sætte fokus.