40 år på posten

Lilian Høising Elian er i dag overpustbud hos Post Nord, hvor hun har 40 års jubilæum den 21. oktober. Foto: Post Nord

40 år på posten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Først var det som cyklende post, og siden kom bilen til for Lilian Høising Elian, som den 21. oktober kan fejre 40 års jubilæum i Post Nord.

HUMBLE: Lilian Høising Elian har været post hele sit arbejdsliv, og søndag den 21. oktober kan hun fejre 40 års jubilæum i Post Nord, tidligere Post Danmark.

- Jeg var kun 19 år, da jeg i 1978 startede som cyklende post ved Humble Distributionscenter - dengang under Post og Telegrafvæsenet. Jeg kørte rundt i hele Humble by, siden var det i Hesselbjerg, så jeg fik tilbagelagt nogle kilometer og fik masser af frisk luft, fortæller Lilian Høising Elian, der i dag fungerer som overpostbud.

På et tidspunkt blev distributionscentret i Humble nedlagt som selvstændigt center, og Lilian flyttede med til Rudkøbing, hvor hun efterfølgende kørte post i sydenden af Langeland og en smule i Rudkøbing.

Aktiv på alle fronter

Siden 2016 har Lillian kørt post ud fra Svendborg, da Rudkøbing Distributionscenter blev nedlagt, og medarbejderne flyttede med til Svendborg.

- Det er selvfølgelig en anden tid nu, hvor tingene går stærkt, men jeg elsker mit arbejde, siger Lilian Høising Elian, som også er meget aktiv i sin fritid.

- Jeg har min mand og fem børn samt tre børnebørn, så der er nok at se til, siger Lilian Høising Elian, som også finder tid til at spille trompet og have gang i strikketøjet.

Fra Post Nord lyder det, Lilian er kendt som et meget flinkt og hjælpsomt postbud, der er yderst vellidt blandt sine kunder, kolleger og ledelse.

Jubilæet fejres med morgenmad med kollegerne på Svendborg Distributionscenter.

40 år på posten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce