Den formodede gerningsmand på dobbeltdrabet i Snøde på Langeland blev anholdt på Svendborgsundbroen med tre familiemedlemmer i bilen. Deriblandt hans fem-årige datter.

Den formodede gerningsmand, der i går aftes dræbte en 35-årig mand og en 23-årige kvinde på Langeland, var ikke alene i bilen, da han blev anholdt på Svendborgsundbroen.

- Da han bliver anholdt på broen, er han sammen med tre familiemedlemmer, fortæller Henrik Justesen, vicepolitiinspektør og efterforskningsleder for Fyns Politis afdeling for personfarlig kriminalitet.

Drabet skete ifølge politiet under afleveringen af en fem-årig pige, der er fælles datter af den formodede gerningsmand og den 23-årige ekskæreste.

Ifølge politiet trak han ekskæresten ind i bilen, hvor han skød hende. Da den 35-årige mand kom ud af huset, kørte gerningsmanden ind i ham og skød ham. Imens sad den seks-årige pige i bilen.

Anholdt med familiemedlemmer

Den formodede 25-årige gerningsmand ringede efter episoden til familien for at fortælle, hvad han havde gjort. De hentede ham derefter i Snøde på Langeland for at sætte kurs mod politistationen i Svendborg.

Så langt nåede de ikke, for på broen blev bilen stoppet af en politispærring.

- Familien gør opmærksom på, at de har hagl-geværet i bilen, fortæller Henrik Justesen.

De tre familiemedlemmer, som var den seks-årige pige, en mand og en kvinde, blev afhørt i nat og er blevet løsladt igen. Den formodede gerningsmand, der bor i Svendborg, er varetægtsfængslet og skal fremstilles i grundlovsforhør. Han har delvist erkendt drabene, oplyser Henrik Justesen. Det vil sige, at han har erkendt, at det var ham, der skød, men ikke omstændighederne omkring.

Den dræbte kvinde var gravid

En af de to dræbte er ekskæreste til den formodede gerningsmand. Hun var gravid, da hun i går blev dræbt, bekræfter Henrik Justesen, vicepolitiinspektør og efterforskningsleder for Fyns Politis afdeling for personfarlig kriminalitet.

Hvor langt kvinden var henne i graviditeten, ved man endnu ikke. Navnene på de dræbte er endnu ikke frigivet af politiet. De pårørende er underrettet.

Mere om emnet

Se alle
Kærestepar skuddræbt: - Jeg råbte af ham: Hvad fanden sker der?

Kærestepar skuddræbt: - Jeg råbte af ham: Hvad fanden sker der?

Dobbeltdrab: Politiet færdige med efterforskning af stedet

Dobbeltdrab: Politiet færdige med efterforskning af stedet

10
Skød på klos hold: Den sigtede skal mentalundersøges

Skød på klos hold: Den sigtede skal mentalundersøges