10.000 kroner til nyt TICKON-værk

Chris Drury har skabt forskellige udgaver af camera obscura, afhængig af stedet og stedets materialer. I TICKON er det også intentionen, at stenene er lokale. Dette "Star Chamber" er opført ved et universitet i Nashville. Foto: Chris Drury

10.000 kroner til nyt TICKON-værk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tranekær: Fonden med det meeeeget lange navn, Lolland Falsters og Langelands Købstæders Brandsocietets Fond, har til formål at støtte kulturelt, velgørende eller almennyttigt arbejde på Lolland-Falster og Langeland. Dog sædvanligvis alene i områdets købstæder, skriver fondet i sine betingelser.

Alligevel er det lykkedes TICKON, Tranekær Internationale Center for Kunst og Natur, at få et tilskud på 10.000 kroner til et længe ønsket værk til skulpturparken, værket Cloud Chamber af Chris Drury.

Fondens formand Jørgen Thomsen har meddelt bestyrelsen for TICKON, at pengene ydes som støtte til indkøb af sten og træ samt til transport af materialer.

Cloud Chamber har været på TICKON's ønskeliste i et par år. Den engelske kunstner Chris Drury vil bygge et primitivt camera obskura, der vil være i stand til at opfange et billede og spejle det i gulvet. Selve "kameraet" bliver opført som et stenkammer, der kan modstå vejr og vind.

Chris Drury har tidligere arbejdet i TICKON. I 1993 byggede han en pileflettet halvkuppel, som ikke længere eksisterer. Grenene var guf for parkens får og hjorte. (ibfj)

10.000 kroner til nyt TICKON-værk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce