10.000 kroner til "Rebellens kor"

Fredag var en glædens og overraskelsens dag for brugerne af bo- og værestedet "Hjørnet" i Rudkøbing, da to repræsentanter fra frimurerlogen Latomia i Svendborg dukkede op med en donation til koret. Foto: Nynne Bojsen Faartoft

10.000 kroner til "Rebellens kor"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Langeland: Siden september 2016 har brugerne af bo- og værestedet "Hjørnet" mødtes til korsang hver fredag morgen, men fredag den 15. december ventede der dem en overraskelse.

Her dukkede der nemlig to repræsentanter fra frimurerlogen Latomia Svendborg op med en check på 10.000 kroner til de ivrige sangere, der kalder sig "Rebellens kor".

Logebrødrene havde oplevet koret til en kirkekoncert og var enige om, at det fortjente en donation, fortæller Stina Bjergård Arildslund, som er daglig leder af "Hjørnet".

- Der er ikke penge, som vi har søgt, men simpelthen bare en anerkendelse af koret. Og medlemmerne blev rigtig, rigtig glade og stolte over, at nogen har set dem på den måde, siger hun.

Nissehuer, kage og t-shirts

De 10.000 kroner skal bruges til noget så simpelt som at holde koret i gang.

- Men jeg har også lovet logen, at der falder lidt af til selve deltagerne, nemlig småfornødenheder som kaffe og kage og nissehuer og kor-T-shirts i alle regnbuens farver, siger Stina Bjergård Arildslund. "Rebellens kor" kan opleves til juleåbent i Rudkøbing søndag den 17. december.

10.000 kroner til "Rebellens kor"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce