Tyveri Tre stjålne malerier fundet


tyveri Tre stjålne malerier fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En jysk galleriejer fik sig en ubehagelig overraskelse, da han erfarede, at de Carl-Henning Pedersen-malerier, han netop havde solgt videre - var tyvekoster. De tre oliemalerier har en samlet værdi af 750.000 kroner og var blevet solgt til private. Malerierne blev dog uden problemer afleveret til politiet, oplyser kriminalinspektør Bent Isager-Nielsen fra Frederiksberg Politi.

En 44-årig mand - der er godt kendt i kunstner- og gallerimiljøet i Danmark - er blevet sigtet for at have stjålet malerier for seks millioner kroner. Tyverierne skal være sket i Danmark, Sverige og Frankrig fra 1998 til 2004. Den jyske galleriejer havde ikke købt malerierne af den 44-årige mand, men af en helt tredje galleriejer.

Politiet leder fortsat efter en række stjålne malerier. Det drejer sig om tre oliemalerier og fem akvareller af Carl-Henning Pedersen. Malerierne er signeret af kunstneren, og titlerne er skrevet på bagsiden. Politiet vil gerne i kontakt med personer, der kan have kendskab til, hvor malerierne befinder sig.

Den 44-årige mand har siddet varetægtsfængslet siden den 5. maj. (ritzau)

tyveri Tre stjålne malerier fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce