Spil micro


spil micro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VOKSEN- ANMELDERE "PACIFICASSAULT" PC ###### Spillet svælger ikke i splatter-effekter og er derfor tilladt fra 12 år. Men det er faktisk usædvanligt skræmmende. Et behændigt buldrende 3D-skydespil med en del uforglemmelige, neglebidende øjeblikke. "LEISURE SUIT LARRY: MAGNUSCUNLAUDE" (PC, PS2, XBOX) ###### Bag den sjove og stilsikre grafik gemmer sig desværre et spil, som er langt mere primitivt end de gamle eventyr. Hovedparten af tiden går med hjernedøde "minispil". "grand theft auto: San andreas"######

PS2 Den moralske dom overlader jeg trygt til hin enkelte. Rent spilmæssigt er San Andreas et mesterværk, der fortjener minimum fem stjerner. "Total Club Manager 2005" ######

PC, PS2, XBox Spillet giver dig masser af handle-muligheder. Kampene vises i en nydelig 3D-sekvens. Men det mest interessante er, at spillet kan integreres med FIFA 2005, så du kan spille kampene selv. "FIFA Football 2005" ######

PS2, XBox, PC (fås også til Game Cube) FIFA 2005 er et fint allround fodboldspil, hvor de spilmæssige mangler opvejes af en flot præsentation med masser af fodboldstemning. "HALF-LIFE 2"

######

Nu er spillet her omsider, og det lever fuldt op til de tårnhøje forventninger. Banebrydende grafik og intens action. Tag plads ved skærmen, sluk lyset og skru godt op for lyden. Det er som at være hovedperson i en storslået science-fiction gyser.

BØRNE- ANMELDERE "DISNEY MOVE" (PS 2)

######

Hallo - det er megasjovt at spille med det lille Eye Toy kamera oven på fjernsynet. Du bruger hele kroppen til at styre med i stedet for en controller, og det er lige før, du bliver forpustet. Selv om banerne bliver sværere, er det lidt for let at slippe igennem.

"DRIVEN TO DESTRUCTION " (PS 2)

######

Bil-spillet handler om at smadre hinanden - for det meste. Men man kan også bare køre spændende ræs. Spillet er meget virkeligt.

ZOO TYCOON 2 (PC)

######

Zoo Tycoon 2 går ud på at bygge en zoo som alle mennesker gerne vil se. Lyden og grafikken er den helt rigtige coktail, hvor du nærmest kan lugte og "smage" din zoo. Et flot og gennemført spil.

HALF-LIFE 2 (PS 2)

######

Den bedste grafik, jeg har set indtil i dag. Udfordringerne er lidt sværere end i Half-Life (1). I en helhed er Half-Life 2 et kanon spil. Så hvis du kan lide spænding og god grafik, så KØB DET!

"SHARKTALE" (PS2) ###### Shark Tale er et blobbende flop, og har et stort minus for mindre børn, da spillet er på engelsk. Og børn, der har lært engelsk, vil synes, at spillet er så kedeligt, at det er til at kaste op over.

spil micro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce