Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klassisk horrorr

I aften er der klassisk koncert på Valdemars Slot - en fredelig oase midt i den gysende grufulde horrornight, som ellers sætter skræk i sindet rundt om hovedbygningen. De fire unge kinesere, som skal spille sammen med en række andre unge, har deltaget i Carl Nielsen Masterclass sammen med 42 andre musikere fra Danmark, Norge, Færøerne, Holland, Tyskland og Estland, og har indøvet et krævende koncertprogram - bl.a. med en uropførelse af et værk skrevet til lejligheden. De fire kinesiske musikere kommer fra Beijing Music Conservatory og er blevet udvalgt af deres professorer til at deltage

Valdemars Slot, Riddersalen

fredag den 19. oktober kl. 19.30

Entré

Teaterr

Hvor meget kan et fællesskab tåle? spørger Teater Momentum i forestillingen »Solidaritet«, som får premiere i morgen, lørdag den 20. oktober. Det er en researchbaseret teaterforestilling, der i sorthumoristisk dialog og legende teaterform undersøger teenagepigens univers. Over en fodboldsæson fra april til oktober følges fem teenagepiger på et odenseansk fodboldhold, men i omklædningsrummet bliver publikum vidner til en kamp, der rækker langt ud over fodboldbanen. En kamp om en plads i fællesskabet. Stykket er skrevet af dramatikeren Tomas Lagermand Lundmeog forestillingen instrueres af Teater Momentums kunsterisk leder Moqi Simon Trolin. På scenen står Teater Momentums skuespiller-ensemble vol. 1: Ernesto Piga Carbone, Iben Dorner, Marie Vestergård Jacobsen og Jesper Riefensthal. Desuden medvirker Helga Rosenfeldt-Olsen, skuespillerelev ved Dell'Arte International School of Physical Theatre i USA.

Momentum, Ny Vestergade 18, Odense

fra lørdag den 20. oktober-lørdag den 17. november kl. 20

Billet: tlf. 6311-7810

Musikk

Ud med klynkerock og ind med anarki og fest, lancerer musikmagasinet Soundvenue deres tur rundt i landet, som i aften rammer Studenterhuset i Odense med navne somTurboweekend og The Floor Is Made of Lava, der begge prioriterer klart energi og originalitet over det indfølte udtryk, og således også repræsenterer den anarkistiske og kreative ånd.

Studenterhuset, Øster Stationsvej 26, Odense

fredag den 19. oktober

Entré

Kunstmesssee

Kunstmessen 2007 har nu fået navnet Den Fynske Kunstmesse, og netop i disse dage arrangeres den for sjette år i træk i Odense Congress Center. Kunstmessen har til opgave at skabe direkte formidling mellem udstiller og kunde (f.eks. gallerier, kunstforeninger, kunsthandlere, udstillerne i mellem og alle kunstinteresserede i øvrigt). Men Den Fynske Kunstmesse er ikke en kunstudstilling - derimod en salgs- og fremvisningsmesse - og bliver derfor hverken anmeldt eller bedømt som en kunstudstilling. Derfor er der heller ingen censur - kun krav om at alt der udstilles skal være unika.

Odense Congress Center, Ørbækvej 350

fra fredag den 19. oktober kl. 14 til 21. oktober

Entré

Næste ugee

På tirsdag præsenterer Musikbiblioteket i Odense en koncert med en ny konstellation på den danske musikscene: Saxofonisten Morten Øberg og pianisten Bent Lundgaard i et triosamarbejde med den danske superbassist Mads Vinding - en af de fineste eksponenter for den danske »basskole« - der ligesom Øberg og Lundgaard fra tid til anden har arbejdet med nye arrangementer af danske sange og folkemusik. Øberg og Lundgaard plejer at sige, at de »vrider armen om på salmerne« - og alligevel behandler de materialet nænsomt og respektfuldt. De ændrer ofte på det harmoniske fundament og finder på andre rytmiske strukturerbestår af danske sange og salmer i nye arrangementer. Man vil således høre trioen spille personlige bearbejdelser af salmer som: Kirken den er et gammelt hus, Tit er jeg glad og Her vil ties, her vil bies - samt efterårsrelaterede melodier som Det lysner over agres felt og Nu falmer skoven trindt om land.

Musikbiblioteket, Odense

Tirsdag den 23. oktober kl. 19.30

Entre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce