Svendborg: Efter en intens periode i studiet er københavnske Von Dü igen klar til at vælte Danmark med nyt album, musikvideo og Danmarksturné.

Det ni mand store band, der er kendt for dets eksplosive og spektakulært underholdende live-shows, viser med deres nye og tredje album en moden og samfundsreflekterende side, men serverer både musik og lyrik med deres sædvanlige karakteristiske gadedrengecharme.

Albummet "Bankende hjerter" tager musikalsk udgangspunkt i reggaemusikkens elementer, men bringer primært originale genreafstikkere, der bevæger sig over i hiphop-, rock-, pop- og dystre nærmest tribal-agtige stemninger.

Bandet lægger op til et festligt forår, hvor man kan opleve det live på Kammerateriet, i Svendborg 12. marts og igen på Studenterhuset i Odense 30. april. (sim)

  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.