Volbeat giver unik Odense-koncert i 2015

Volbeat giver en yderst eksklusiv koncert i Tusindårsskoven 1. august 2015. PR-foto
Foto: PR Foto

Volbeat giver unik Odense-koncert i 2015

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

JVB Concerts har arbejdet halvandet år på at få Danmarks største rockband til at lave eksklusiv koncert, der bliver den eneste europæiske koncert i 2015

Musik: Der kommer blot én eneste chance for at opleve Volbeat give koncert i Europa i 2015. Den ære tilfalder Tusindårsskoven i Odense 1. august, hvor JVB Concerts har booket Danmarks største rockband netop nu.

- 2015 er hovedsageligt sat af til at skrive vores sjette album færdigt, indspille det og holde lidt fri. Men da muligheden for at spille et eksklusivt show i Odense kom, kunne vi ikke sige nej. Vi har ikke spillet en stor koncert i Odense i fem år. Derfor kan vi ikke vente med at komme tilbage, fyre op for et brag af et show og få hilst på vores danske fans, hvis støtte betyder alt for os, siger forsanger Michael Poulsen.

Promoter for JVB Concerts, Tue Kempf, kalder koncerten for én af de største JVB-koncerter nogensinde.

- Vi har arbejdet på den her koncert i halvandet år, fordi så mange ting skal passe sammen. Ikke mindst skal bandet have et hul i kalenderen, så jeg er virkelig lettet over, at det endelig er en realitet. Det bliver en koncert, der kan måle sig med de allerstørste som Elton John, Sting og Leonard Cohen. Publikumsmæssigt kan det endda ende med, at det bliver den største enkeltkoncert nogensinde på Fyn, siger Tue Kempf.

Der sætter 20.000 billetter til salg, men der kan i realiteten være helt op til 40.000-50.000 publikummere, da det er det antal, Tusindårsskoven er blevet godkendt til i forbindelse med Tinderbox Festival i juni.

- Volbeat er uden sidestykke det største danske rockband netop nu, og de har en kæmpe fanskare i både Tyskland, Norge og Sverige, så uden at sætte tal på, satser vi benhårdt på at trække mange udlændinge til. Derfor laver vi også en hjemmeside til arrangementet, der både er på tysk og engelsk, siger Tue Kempf.

Volbeat booker selv support

Der kommer flere bands på plakaten, men det er Volbeat selv, der står for den del af aftalen.

- Volbeat har længe stået for at booke deres egne opvarmningsbands. De er meget fokuserede på konceptueringen af deres shows, så de plukker selv deres supportbands. Det er helt sikkert, at de præsenteres en række rock- og metalbands, der både kan høres og mærkes, garanterer Tue Kempf.

Rockrebellernes seneste album, "Outlaw Gentlemen & Shady Ladies", har rundet 900.000 solgte eksemplarer, og deres albummer har solgte mere end tre millioner på verdensplan.

De seneste to år har bandet krydset verdenshavene adskillige gange, og det er blevet til mere end 230 koncerter i USA, Canada, Europa, Japan og Australien.

Billetsalget starter søndag 7. december klokken 09.00 via Billetnet.dk samt på telefon 7015 6565. Medlemmer af Volbeat-fanklubben Rebels & Angels får eksklusivt adgang til billetsalget 24 timer før

Volbeat giver unik Odense-koncert i 2015

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce