Vitellos far er en sjuft


Vitellos far er en sjuft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lille, uimodståelig skarnsknægt i ny billedbogsserie fra Kim Fupz Aakeson

Først kommer han til at ridse sin mors elskede Audi, bagefter kommer han til at lyve over for sine venner. Vitello kommer galt af sted, når Kim Fupz Aakeson fortæller og Niels Bo Bojesen tegner i to nye børnebøger. Det er begyndelsen på en serie om drengen Vitello, og han fortjener en serie, for historierne er underholdende og byder på flere små og besynderlige optrin, man kan snakke om under læsning.

Far-shopping

"Vitello ridser en bil" og "Vitello vil have en far" har pudsige ord og mærkelig ting, som optager de lige så mærkelige voksne. Vitello bor i rækkehus med sin mor ved ringvejen, fordi det ligger centralt. Om Vitellos far hører vi kun, at han er en sjuft. I den bedste historie, "Vitello vil have en far", går drengen derfor på far-shopping foran indkøbscentret og ved den lokale pølsevogn, men ingen af stederne er leveringsdygtige i faderskab.

Umiddelbart kunne det lyde som en socialrealistisk børnehistorie, men Kim Fupz Aakeson bliver aldrig moralsk, politisk korrekt eller det modsatte. Vitello er bare Vitello, og han er et ganske underholdende bekendtskab. Den velbefarne børnebogsforfatter Kim Fupz Aakeson fortæller godt, i højde med Vitello og med blik for det pudsige hos både børn og voksne.

Kim Fupz Aakeson: "Vitello ridser en bil" og "Vitello vil have en far" (illustreret af Niels Bo Bojesen ). 32 sider hver, 99,00 kroner per styk, Gyldendal.

Udkommer torsdag

Vitellos far er en sjuft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce