Vildt spansk totalteater


Vildt spansk totalteater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Københavns Internationale teater (KIT) kalder det noget af en sensation i det danske teaterliv, at det har fået overtalt La Fura dels Baus til at skabe verdenspremieren på deres nye forestilling, "BIT", i København.

La Fura dels Baus' fanden-i-voldske totalforestillinger, som er provokerende, musiske og med et billedsprog, der på enestående vis taler direkte til sanserne, har skabt et ry om det spanske performance kollektiv, som ikke er til at komme udenom.

De er konger i deres eget univers og uden tvivl undergrundsmiljøets største og mest betydningsfulde teaterkompagni. Men de betræder også de bonede gulve, når de eksempelvis skaber åbningen for de Olympiske Lege, laver store reklame-events for Mercedes Benz eller klassiske operaer i fornyet koncept på de store operafestivaler, lyder budskabet fra KIT.

Det er fjerde gang, den spanske performancegruppe gæster Københavns Internationale Teaters festivaler.

Det sker når La Fura del Baus vender tilbage til København med verdenspremiere på deres nye forestilling, "BIT". En forestilling spændt ud i hele Kanonhallens tomme hal med DJs, performere, videokunst og publikum som medlevende aktører. (aa)

La Fure del Baus med "BIT" spiller i Kanonhallen 27.-31. juli med forpremiere d. 26. juli. Alle dage kl. 21.00.

Vildt spansk totalteater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce